Kitap Tanıtımı”Ben de Okurum”

Eğitimci ve Yazar olan Fatma DEMİREL öğretmenimizin 26 yıllık birikimi tecrübeleri ile Özel Eğitim’e İhtiyacı olan Çocuklar üzerindeki gözlemleri, çalışmaları Fatma DEMİREL öğretmenimiz  Özel Eğitim’e İhtiyacı olan Çocuklarcımıza nasıl daha faydalı olabilirim düşüncesi ile  kendisi  gibi eğitimci meslektaşlarına ve biz velilere ışık tutacak bir çalışma hazırlamıştır.

Özel Eğitim’e İhtiyacı olan Çocuklar için

“BEN DE OKURUM”

Zihinsel engeli bulunan, algılama, dikkat dağınıklığı sorunu olan, hiperaktivite gibi problemi olan çocuklar özel eğitime ve özel ilgiye ihtiyaç duymaktadır. Bu çocukların bireysel farklılıkları dikkate alınarak her öğrencinin ilgi alanına girildiğinde ve öz güveni geliştirildiğinde içlerindeki öğrenme arzusu ortaya çıkmaktadır.

Mental durumları ne olursa olsun, her çocuğun öğrenme kapatisesi vardır diyen Fatma DEMİREL öğretmenimizin bu mükemmel eserini Özel Eğitim’e İhtiyacı olan Çocuklar için “BEN DE OKURUM” mutlaka okunmasını ve çocuklarımız üzerinde uygulanmasını tavsiye ederiz.

“BEN DE OKURUM” Adlı bu eseri Akıs Eğitim dağıtım ve pazarlama tarafından yayınlanmış ve basılmıştır.

Fatma DEMİREL öğretmenimize ulaşmak ve kitap temin etmek için

[email protected]

[email protected]

e-posta adreslerinden iletişim kurabilirsiniz.


 

En son Haberler

One Thought to “Kitap Tanıtımı”Ben de Okurum””

  1. Bu kitabı ben okuma dum gercekten özel eğitime ihdiyac duyan coçukların okumasında bzi velilerin evlerinde coçuklarına yardımcı olabileceği cok güzel bir kitap mutlaka takip etmenizde fayda var…

Comments are closed.